Posts

Showing posts from December, 2016

Gambang Water Park. (For the last sem vacation)

Image
Assalamualaikum and hye..


Oleh sebab last sem ni quite tough and busy so aku and ady plan nak keluar and spend masa berjimba sepuas puasnya. At first nak ajak roomate tapi roomate pun last minute cancel. Last last berdua jer la.

If nak pergi mana mana dari poli ni aku akan suruh ady datang jemput pepagi buta, selalunya pukul 7/8 dah gerak dari poli (takde la buta sangat, nama pun zu). Bukan apa, kitaorang ni selalunya plan lain and lain menyinggahnya. Dengan tak tau jalan and takut sesat ke nanti kan,, Lagi satu masalahnya ke aku la, kalau bersiap memang lama sikit.. heee. sampai si ady pun kata "aku rasa aku boleh mati kering dulu kalau tunggu kau siap" hahah, biadap betul.


So dipercepatkan cerita, hujung sem ni kitaorang plan nak gi Gambang Water Park. Lagipun aku nak belajar berenang kenkononnya.. :P

Dari muadzam ke Gambang cuma ambil masa 50 minit ++ gitu. ingatkan jauh rupanya dekat jer gambang water park tu. Dari simpang 4 gambang tu korang masuk kiri and straight samp…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D