Posts

Showing posts from July, 2015

Tips Diet Sihat

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Hari ni aku nak bagi beberapa tips diet yang dikira berkesan jika gigih melakukannya. The reason entry ni gak sebab adik perempuan aku tu dah 2 hari tak nak makan nasi.aku rasa semua tu sebab aku yang selalu ejek dia gemuk.Bhahaha (gelak jahat).
Atually... actually... actually is... aku bosan duduk rumah, tu yang kerja aku menyakat budak 3 orang tu. Kalau tak Humairah, Iqbal.. kalau tak Iqbal, Waiz.. hahaha. Heaven rasanya. Yang Humairah tu bukan apa.. kadang- kadang aku suka panggil dia banyak kali.. then bila dia respon aku akan cakap “aku lagi kurus dari kau” sambil gelak jahat. Heee... Hobi tu. :D
Okay jom kita tengok tips-tips diet kat bawah ni. Sebelum aku merepek pergi topik calculus and so on.


Tips diet ni aku bagi dari awal pagi sampai malam nak tidur.
 1)          Sebelum sarapan. Sebelum sarapan aku syorkan korang ambik segelas jus Lemon. Ambik la dalam setengah biji Lemon, perah bagi semua air dia keluar and campur dengan air suam. T…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D