Posts

Showing posts from June, 2015

Kisah duka sempena syawal.

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Ehh update lagi.. hahah, lantak la.  I just nak share my sad story ever.
*tengok tajuk*
Ehh minah ni baru puasa ke-12 dah sibuk pasal raya.
Ehh biar la. Korang tak paham apa yang aku rasa.. tengah sedih ni. *kesat hingus kat akak sebelah*
Okay, cukup cukup la tu drama. :(
Dengan ini dukacitanya saya maklumkan yang penyelia saya bagi buat pilihan sendiri nak cuti berapa hari. *hip..hip.. hoorayyy :D* So aku pun pandang che mat... pandang che Usop dan pandang akak sebelah. Lepas tu pandang balik che mat.. pandang che usop.. pandang akak..
Lepas dua tiga kali buat camtu dengan murah hatinya aku kata nak cuti 2 hari lepas raya.
Mesti semua macam "Ehhh budak nih...Orang dah bagi chance nak ambik berapa hari yang kau suka, kau boleh ambik 2 HARI JER ??? Kebebalan apa yang kau buat"
Yer aku pun macam "Ehh bebalnya la aku nih.. kenapa baik sangat??? Kenapaaaaa??? Kenapaaaaa??? *hantuk2 kepala kat pc and baling semua pc dekat bilik mayat*

BIRTHDAY si buncit sayang

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera…
entry kali ni pasal birthday encik buncit. P/s: dahla setahun biarkan blog ni kesunyian then tetiba masuk pasal birthday orang yg tak pernah dimention dalam blok ni lak.
Actually, aku teringin sangat nak update blog ni tapi kekangan internet yang seringkali menjadi masalahnya. P/s: ehh dahtu yg update nih? Hahahahaha… I pakai internet tempat I praktikal.. hoho... Alang2 takde kerja nilah kerjanya.
There's a lots of thing yang aku nak cerita but..but..but.. memandangkan besday pakcik buncit tu dah dekat so entry pasal dia dulu la.
*tengok kiri kanan depan belakang baru boleh start. Tak nak kantoi dengan penyelia*
gambar ni time besday aku. kemain post tepi longkang.
Bismillahirrahmannirrahim…
First of all saya nak ucapkan selamat hari lahir yang ke-20 buat MUHAMMAD SYAIDI SAFUAN. Moga awak sentiasa sihat dan berbahagia la hendaknya (*walaupun selalunya saya suka cari pasal*).
Yeayyy… awak dah tua macam saya, tapi awak tetap 'adik ikan'…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D