Posts

Showing posts from February, 2014

Le Me... Wedding and Birthday

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera hendaknya bagi ampa suma.
Today i would like to story about me and my cousin wedding. That wedding akan berlangsung pada 2 march ni kot x silap aku. And on that time 4 sure aku di poli so dengan erti kata lain aku memang tak akan menghadiri majlis tersebut.
Seriously aku sangat2 terkilan tapi bukan sebab tak dapat datang tau. Aku terkilan sebab aku tak dapat nak kidnap gula2...kidnap makanan pengantin...and makan ayam sebanyak-banyakya sepertimana majlis sebelum2 nih.. OMO~ sangat2 terkilan tahu.. hukhuk (T_T)
Tu lah aktiviti yang paling aku suka if had any wedding party. Especially when my cousin wedding party.  Bukan apa tapi bila dah wedding cousin sendiri 4 sure lah tahap keseganan tu kurang and decrease kan kan kan.. heheh Kalau wedding aku lak jangan haraplah yek... lambek laie and FULL STOP .
And to anyone yang menghadiri majlis tersebut, yang SANGAT SANGAT SANGAT BAIK HATI maybe boleh POS kan gula2 and ayam goreng dalam 30 ketul ke poli yek.…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D