Pages

Follow by Email

click to see ahmad maslan face :D

Tuesday, 4 February 2014

Le Me... Wedding and Birthday

Assalamualaikum dan salam sejahtera hendaknya bagi ampa suma.

Today i would like to story about me and my cousin wedding.
That wedding akan berlangsung pada 2 march ni kot x silap aku. And on that time 4 sure aku di poli so dengan erti kata lain aku memang tak akan menghadiri majlis tersebut.

Seriously aku sangat2 terkilan tapi bukan sebab tak dapat datang tau. Aku terkilan sebab aku tak dapat nak kidnap gula2...kidnap makanan pengantin...and makan ayam sebanyak-banyakya sepertimana majlis sebelum2 nih.. OMO~ sangat2 terkilan tahu.. hukhuk (T_T)

Tu lah aktiviti yang paling aku suka if had any wedding party. Especially when my cousin wedding party. 
Bukan apa tapi bila dah wedding cousin sendiri 4 sure lah tahap keseganan tu kurang and decrease kan kan kan.. heheh
Kalau wedding aku lak jangan haraplah yek... lambek laie and FULL STOP .

And to anyone yang menghadiri majlis tersebut, yang SANGAT SANGAT SANGAT BAIK HATI maybe boleh POS kan gula2 and ayam goreng dalam 30 ketul ke poli yek..
Tu pun kalau ada sesapa yang bebesar hati and rajin lah.. 
*(T_T)~ Chaebal....~*

By the way, inilah last cuti seminggu then memang tarak dah. Kena tunggu 3 bulan lagi rasanya barulah cuti SEM pulak. 

ADD ON >>>>

Besday Aku (>_>)"

Pffftttt~ Even time besday aku pon xda cuti, selalu besday aku time cuti sekolah .. Huwarghhhh.
Dahla nasibnya gitu ditambah pulak kena bertugas cuci TOILET asrama pada hari besday aku . 
Hukhuk.. eotteokhae ?
 Macam jatuh ditimpa Adibah Noor nasib aku.
*and again ~(T_T)~*
(cehh bajet bertugas jer, macam x jalan jer aku nengok )

And suddenly teringat balik time aku sambut birthday dengan kenkawan and ehem2. seriously miss that moment and also them tapi apakan daya bak kata orang tua-tua perkara yang lepas jangan dikenang..
cehhh bapak kejam orang tua-tua dulu, aku nak berangan sikit pon tak boleh.


p/s: "gambar tahun lepas jer ada yang lain kat dalam netbook aku yang dah berasap tu."
(bapak ganas kan !)


Anyway that's all from me today. thank you (^_^)