Posts

Showing posts from March, 2013

result day ٩(●̮̃•)۶

Image
assalamualaikum and salam sejahtera.
first of all saya nak wish tahniah bebanyak kepada semua batch 95  yang mendapat keputusan yang cemerlang di dalam SPM tahun 12 .
yang tak cemerlang pun jangan risau, esok korang still hidup lagi kan シ (hehe, erkk just kidding, just nak kata jangan la give up tau)
okay hari ni saya nak cerita pasal hari saya dan kawan2 saya ambil result  シ
*twink2*
٩(●̮̃•)۶ heyyo~


bagai kancil dengan zirafah kan .  opss sory bagai tasha dengan alip kan シ



haa and then kitaorang pun gerak la ke sekolah kitaorang gerak dalam pukul 12 gitu. ermm lebih kurang la. hehe
sesampai jer ke sekolah mak and akak farah bagitau yang 2 orang straight A kat sekolah SMDAS ni iaitu FARAH HAZWANI and AMIRA NATASHA erghhh dan pada masa tu gak saya peluk2 tasha and jerit "weii aku rasa nak nangis" hehe, melebih tak saya? kawan yang dapat saya lak yang terharu, huhu
haa ni dia resultnya. (bahan bukti ni =P ) hehe

dan dibawah ni adalah muka2 tak malu untukshow off, padahal biasa…

semakan keputusan SPM 2012 ヅ

Image
Tarikh rasmi keputusan SPM 2012 diumumkan pada bulan Mac 2013.  Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia tersebut boleh diambil di sekolah masing-masing  mulai 21 Mac 2013.  Demi kemudahan pelajar,  calon juga boleh membuat semakan menggunakan kaedah pesanan ringkas SMS  seperti yang tertera dibawah. 

cara menyemak keputusan SPM melalui pesanan ringkas :-
taip : SPM ( IC number ) ( angka giliran ) hantar ke : 15888

semakan boleh dilakukan bermula jam 10.00 a.m pada  21 march 2013
sekian terima kasih  =) p/s: semoga mendapat keputusan yang cemerlang

creative picture ✿

Image
assalamualaikum and salam sejahtera

hari ni saya just nak mengepost gambar yang extremely creative!
sometime creativity yang dibuat agak
 lawak, pelik, amazing, awesome and agak pengotor
so that the reason why i'm gonna share with u all ☺ just enjoy~

we start it with : teh tarik katak .
secawan Rm5 saja =)
then sebotol mentega kacang. fresh from the nut butt  =D
sebotol Rm12.
dijamin sedap hingga menjilat kaki



haaa.. ni starfruit baby version or star baby version.
cute kan? tapi bukan untuk dijual. maap 



if sekali imbas cam terapung kan?




ehem2. ingat yer adik2. cita2 dan harapan harus besar
untuk berjaya

hye all.. hari ni mak pah nak perkenalkan produk kat ampa semua naa
haaa ni dia.. produk fair and lovely,
mampu merubah wajah anda agar tampak lagi cerah berseri.
amat popular dan dutanya bukan sebarangan tau.
ambik HANGGG obama pun pakai and sanggup jadi duta.



nilah yang berlaku jika terlebih extreme main istana pasir.
anyway superb right?



saya adalah salah sorang peminat kartun ni dulu.
dan 5 s…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D