Posts

List of Stories

Memories 2017 & Happy New Year (Part 2)

Image
Assalamualikum and salam sejahtera,
Untuk 2017 memang agak memeritkan sikit especially perkara-perkara yang melibatkan mental and emosi. But alhamdulillah i manage to get through it and semua pengalaman tu la yang buat kita makin kuat kan.
so for this entry aku nak update gambar sepanjang tahun 2017. Tahun yang bermakna since banyak masa yang aku spend dengan family and tu semua buat aku satu keluarga lebih rapat. kalau tak sebelum ni asyik nak gaduh jer antara kitaorang adik beradik. 

p/s: and tak berapa bermakna bagi memori-memori yang menyakitkan macam broken heart, ditipu, and yeah get back to someone yang dah banyak kali sakitkan kau and end up diabaikan lagi. HAHAHAHA padan muka sendiri .
so here we go... bismillah~

Time kerja ice blended awal tahun 2017 dulu. 
i make new friends and semuanya budak-budak. But sampai sekarang kalau aku lalu dekat econsave tu semua berlari peluk and bergayut dekat aku. Bapak ah, drama betul budak-budak ni. Sweet sangat. erm rindu :')

Pengganti aku…

mujahidah

mujahidah

sol & farah

sol & farah

alia / intan ( intan farizatul alia )

alia / intan ( intan farizatul alia )

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

get ready 4 exam !!! {sol & aQ}

switzerland

switzerland

my lovely friend

my lovely friend
Dayah...Kartica...Azreen.. Me =D